Bij aanvang van het nieuwe jaar, wat nu toch al weer even geleden is, kijkt men maar al te graag eens terug naar hoe dit jaar verlopen is. Wat ging goed en wat ging minder goed? Waar ben ik in gegroeid en waaraan heb ik nog werk? Welke vooropgestelde doelen heb ik behaald en welke helemaal niet? Het zijn reflectievragen waarvan de uitkomst je koers bepaald voor het komende jaar. Zo doen ook bedrijven dat. Onze leverancier, Qlik, keek terug naar 2019 en zag dat hun Partner At Once er een fantastisch jaar had opzitten. Dit is uiteraard niet zonder beloning verlopen.

 

We werden voor het derde jaar op rij in de bloemen gezet door Qlik. In 2017 wonnen we ‘The Biggest Growth in Benelux Award’. We realiseerden een groei die tegen de 300% aanleunde. In 2018 wonnen we de meest prestigieuze van de drie awards, de ‘New Partner of The Year EMEA Award’. Wat betekent dat we binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika de beste resultaten neerzetten in ons segment. We schreven een LinkedIn post hierover en namen een interview af met onze Managing Partner. Bekijk deze hier. Voor het afgelopen jaar gingen we opnieuw met een award naar huis. De ‘Teamwork for Results Award’.

 

 

Teamwork for Results

 

Een succes wordt zelden of nooit alleen geboekt. Dit zullen velen van jullie wel beamen. Hier bij At Once weten wij dit ook maar al te goed. Daarom bundelen wij steevast al onze krachten om de markt verder en verder te gaan domineren. Dit gaat zelfs zover dat we ook heel intensief onze leverancier hierin betrekken. Onze relatie met de leverancier is voor At Once een belangrijke hoeksteen. Naast dagdagelijks contact om lopende deals te bespreken, plannen we ook strategische accountmanagement meetings in. Deze meetings dienen om alle accounts waarop zowel At Once alsook Qlik zal werken voor de komende periode, intensief te bespreken. We vullen en passen deze aan waar nodig, zodanig een vaste lijst te bekomen waarop we als Partners tewerk gaan. Elke ondernomen actie op een account wordt gecatalogiseerd en elke verworven progressie wordt instant en transparant gedeeld met elkaar. Dit doen we uiteraard niet zonder reden.

Wanneer een organisatie groeit, komt dat doordat klanten meer kopen. Je verwerft dus grotere klanten alsook meer klanten. Bij At Once dragen we onze klantenrelaties hoog in het vaandel. We kennen alle wensen en noden van onze klanten en houden een erg nauw klantencontact. Zo vertellen steeds meer klanten dat wanneer zij op zoek gingen op de markt naar een technologie zoals Qlik, het voor hen meteen duidelijk was dat ze At Once onder de arm moesten nemen. Want elk contactmoment (fysiek of digitaal) is altijd samen met hun leverancier, Qlik. Naast het vertrouwen die deze houding uitstraalt, worden klanten ook nog eens uiterst snel en efficiënt bediend. En daarvoor doen we het natuurlijk.

 

Elk contactmoment (fysiek of digitaal) is altijd samen met hun leverancier, Qlik.

 

Organisaties willen risico’s indekken. Ze willen met gigantische sprongen vooruit, maar ten allen tijde bewaken dat ze berekende en geredeneerde sprongen maken. Als bedrijven willen gaan voor Qlik, dan willen we hen ook vanaf het eerste contactpunt de zekerheid bieden dat ze terecht zijn gekomen bij een Qlik Partner die alle vertrouwen heeft van zijn leverancier. At Once is reeds meer dan 12 jaar een Business Intelligence Partner die zich 100% en uitsluitend focust op Qlik als technologie. Bedrijven komen bij ons aankloppen omwille van de expertise die we te bieden hebben in deze markt. En hier zijn we trots op.

 

De award die we vorige week van onze leverancier Qlik ontvingen, was dan ook een duidelijk signaal dat onze neuzen in dezelfde richting wijzen. Samen, als één team, die bedrijven naar het hoogste niveau brengt op vlak van data analytics.

 

Bedankt, Qlik.

 

About the author

Sales & Marketing Manager
At Once
Benjamin begeleidt organisaties en individuen in het proces hoe men data kan integreren, analyseren en inzichtelijk krijgen. Jouw aanspreekpunt voor commercieel gerichte vragen.

Comments

Add Comment

Subscribe to our newsletter

Receive regular industry updates and product releases straight to your inbox.
Register for our free TimeXtender Workshop

Register for our free TimeXtender Workshop

Register here

Vul hier uw gegevens in en ontvang de laatste versie van Qlik Sense

Dit formulier verzamelt uw naam, email adres en telefoon zodanig wij u belangrijke info omtrent Qilk kunnen versturen. Check onze privacy policy om een overzicht te krijgen van hoe wij uw gegevens beschermen en gebruiken.

We've just send the installation files to your email. Please check your inbox

Vul hier uw gegevens in en ontvang de laatste versie van QlikView

Dit formulier verzamelt uw naam, email adres en telefoon zodanig wij u belangrijke info omtrent Qilk kunnen versturen. Check onze privacy policy om een overzicht te krijgen van hoe wij uw gegevens beschermen en gebruiken.

We've just send the installation files to your email. Please check your inbox