Overheid

INDUSTRY

Overheid

Overzicht


Stimuleer dataverkenning in uw organisatie om betere besluitvorming te stimuleren. Verbeter de prestaties met minimale tijd en kosten. Lever snelle, zichtbare resultaten aan burgers door betere service, transparantie en publieke verantwoording.

Uitdagingen in Overheid

De administratie vraagt agentschappen om meer zichtbaarheid in operaties, programma’s en processen. De druk versnelt om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen die rekening houden met de enorme hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar is.
Dus, hoe kunnen bureaus, die al werken onder enorme budget- en tijdsdruk, reageren op de snel groeiende verwachtingen voor inzicht? Geef medewerkers toegang tot enorme hoeveelheden informatie op manieren die nog nooit eerder mogelijk waren, zodat ze beter geïnformeerde en nauwkeurige beslissingen kunnen nemen. Qlik maakt dit mogelijk.

Zichtbaarheid om complexe beslissingen te begeleiden


Agentschappen hebben zichtbaarheid nodig in hun informatiesystemen, waaronder vele miljoenen en miljoenen records; om te zien waar processen en programma’s goed presteren, waar ze dit niet doen en hoe ze kunnen worden verbeterd. Over het algemeen zijn bureaus afhankelijk van IT om een beheerd rapport af te leveren of Excel te gebruiken om de data door te nemen. Dit proces is traag en omslachtig en geeft de gebruiker vaak meer vragen dan antwoorden.

Met behulp van QlikView kunnen agentschappen:
Iedereen in het Agentschap toegang tot informatie bieden om betere resultaten voor de overheid te bereiken.
Echte Business Discovery ervaren door effectief grote hoeveelheden data te analyseren die afkomstig zijn van een groot aantal bronnen
Gegevens bekijken op zinvolle manieren die u snelle, duidelijke toegang geven om weloverwogen beslissingen te nemen
IT-kosten verlagen en zakelijke gebruikers meer mogelijkheden geven met een modern, gebruiksvriendelijk business intelligence-platform
Data-interoperabiliteit en informatie-uitwisseling mogelijk maken tussen agentschappen, programma’s en jurisdicties

Intelligente openbare dienstverlening


QlikView geeft leidinggevenden en personeel van het agentschap toegang tot informatie op manieren die nooit eerder mogelijk waren. Onze architectuur zorgt voor een snelle levering van informatie; wat agentschappen toestaat aan de door de administratie gestelde eisen te voldoen. Redundanties in data, processen en taken worden snel zichtbaar. Mogelijkheden om e-overheidsdiensten te integreren, uit te besteden of te verbeteren, worden duidelijk. QlikView biedt de inzichten in uw data zodat u resources snel en efficiënt kunt plannen, implementeren en beheren.

Openbare orde en veiligheid


Het inzicht van QlikView in informatie en processen biedt talloze mogelijkheden voor veiligheids- en beveiligingsagentschappen om prestaties te optimaliseren en tegelijkertijd kosten te verlagen.

Met QlikView kunnen hulpverleningsinstanties:
De afhandeling van oproepen, prioriteiten en reactietijden verbeteren
Misdaad-/brand-/dreigingspatronen voor dekkingsbehoeften analyseren
Onderzoeksanalyses uitvoeren om incidenten op te lossen en te voorkomen
Het gebruik van apparatuur en personeel verbeteren
Benchmark en paraatheid en prestaties bijhouden

Belasting- en inkomstenbeheer


Onderzoek door de belastingbetaler en verhoogd toezicht binnen de overheid en door groepen van belangengroepen verhogen de druk op agentschappen om de prestaties en de verantwoordingsplicht te verbeteren.

Met behulp van QlikView kunnen bureaus:
Een bedrijfsaanpak volgen voor het beheer van de agentschapsmissie
Het verzamelen van inkomsten en financieringen verbeteren
Minder tijd en minder middelen voor budgetplanning vereisen, uitgaven ten opzichte van het budget en geconsolideerde financiële rapportage bijhouden
Inkoop en opvolging van prestaties van aannemers bijhouden
De inzet van personeel op basis van ervaring, training, prestaties en compensatie verbeteren

Transport


Door de groeiende bevolking en economische ontwikkeling worden de eisen aan transportnetwerken uitgebreid. Om het beheer, onderhoud, veiligheid en beveiliging van weg-, haven- en luchtvervoerinfrastructuur te verbeteren, kunnen overheden die QlikView gebruiken:
De flexibiliteit verhogen van verkeerspatroonanalyses om files te verminderen
Intelligente transportsystemen plannen, implementeren en beheren
Analyseren wanneer u infrastructuur het best huurt of privatiseert
De kosten in verband met wagenparken van de overheid verlagen
Data-intensieve administratieve processen stroomlijnen, zoals voor licenties en voertuigregistratie

Diensten

Producten

Gerelateerde blogartikelen

Register for our free TimeXtender Workshop

Register for our free TimeXtender Workshop

Register here

Vul hier uw gegevens in en ontvang de laatste versie van Qlik Sense

Dit formulier verzamelt uw naam, email adres en telefoon zodanig wij u belangrijke info omtrent Qilk kunnen versturen. Check onze privacy policy om een overzicht te krijgen van hoe wij uw gegevens beschermen en gebruiken.

We've just send the installation files to your email. Please check your inbox

Vul hier uw gegevens in en ontvang de laatste versie van QlikView

Dit formulier verzamelt uw naam, email adres en telefoon zodanig wij u belangrijke info omtrent Qilk kunnen versturen. Check onze privacy policy om een overzicht te krijgen van hoe wij uw gegevens beschermen en gebruiken.

We've just send the installation files to your email. Please check your inbox